Grand Café Van 't Huis

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Van Messing

augustus 21 @ 21:00 - 23:00

Van Nederlandstalige pop met soms een vleugje jazz tot ongebruikelijke bluesrock.
Hoe eigenzinnig kun je als band zijn? Eigen nummers, Nederlandstalig en een gemiddelde leeftijd die niet meer zo heel sexy is. Dat is Van Messing! Het repertoire van deze Leidse band varieert van popliedjes met soms een vleugje jazz tot ongebruikelijke bluesrock. En dat met teksten die er niet om liegen. Deze geoliede machine is festival bestendig en houdt zich zowel in theaters als in de kroeg gemakkelijk staande.

Van Van Messing zijn drie albums verschenen. Het debuutalbum ‘Aan Het Einde Van De Dag’ (zomer 2013) werd in februari 2017 opgevolgd door het album ‘Verwarde Mannen’ .Daaropvolgend bracht de band de succesvolle single uit: ‘Leiden’, een ode aan de stad.
In het voorjaar van 2020 verscheen het album ‘Ducht’ en de single ‘Koning, Knechten en Ik’. Met groot enthousiasme ontvangen echter helaas geen feestelijke lancering omdat Corona roet in het eten gooide. Concerten en optredens werden afgeblazen. Maar niet getreurd want het muzikale en creative bloed van de heren kruipt waar het niet gaan kan.

2021 wordt een bijzonder jaar waarin maar liefst 4 singles worden uitgebracht.
De eerste verschijnt op 16 april. Een serenade van troost en hoop.
De muziek van Van Messing is te streamen via Spotify (en andere streamingdiensten). Kopen kan via o.a. Apple Music
Contact: via de website www.vanmessing.nl

Gegevens

Datum:
augustus 21
Tijd:
21:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *