Grand Café Van 't Huis

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Shoot from the Hip

juli 2 @ 20:30 - 23:00

Omdat ‘Shoot From the Hip’ graag het naderende einde van de crisis wilt vieren, is dit evenement gratis toegankelijk.
Shoot From the Hip, een Rock ’n roll trio op smaak gebracht met rockabilly en een sausje van Surf en Blues! Deze pittige schotel wordt opgediend door drie veertigers met respect voor de ‘gouden doden’ zoals Gene Vincent, Elvis Presley, Chuck Berry, Eddie Cochran, John Lee Hooker en Johnny Burnette. De bandleden hebben een broertje dood aan bergen elektronica en overbodige rommel; een basis drum kit, twee buizenversterkers, een contra(bas), een semi-elektrische gitaar en rock ’n rollen maar!
Shoot From the Hip zingt en speelt de noten op de juiste plek zonder er een toneelstukje van te maken. Echter Shoot From the Hip (uit de losse pols vrij vertaald) biedt ook altijd ruimte voor jams en muzikaal avontuur!
Gitarist en zanger Arti heeft met dit trio eindelijk zijn muzikale draai gevonden. Zijn buddy Robbert heeft hij enkele jaren geleden – met gepaste dwang – een basgitaar en later een contrabas (onmisbaar bij de echte authentieke rock ’n roll en rockabilly) in zijn handen gedrukt met de opdracht deze instrumenten onder de knie te krijgen.
Na een toevallige ontmoeting in een Leidse kroeg is vervolgens drummer Jeroen besmet geraakt met het rockabilly virus. Shoot From The Hip zag daarna snel het levenslicht en optredens aan groot en klein publiek volgden.

Gegevens

Datum:
juli 2
Tijd:
20:30 - 23:00
Evenement Categorie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *