Grand Café Van 't Huis

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bruno@Grand Café Van ’t Huis

september 4 @ 21:00 - 23:00

Indie- Pop – Rock
Onverwachte afslagen, verrassend avontuurlijk
De Leidse band BRUNO speelt sinds 2017 met muzikale verwachtingen. Als luisteraar kleef je voortdurend op het puntje van je stoel. Zowel Live als op de reeds verschenen albums Home is another place (2017) en Sitting Drinking Wondering (2019). Nieuw werk is onderweg.
BRUNO is altijd op zoek naar onverwachte afslagen. De muziek past maar in één hokje: het eigen hokje. En wanneer je toch een stempel op de muziek wilt drukken, gooi dan een mespuntje indiepop, een scheutje mellow, een vleugje rock, een theelepel dance en vier druppels new wave in de blender en druk op start. En voilà, daar is BRUNO.
“Je moet jezelf altijd blijven uitdagen en verbeteren”, zegt oprichter André de Bruijn van BRUNO. Hij ziet zichzelf nog zitten, alleen in een kamer. Schrijven, schrijven en schrijven, nummer na nummer. En sinds een aantal jaren móet hij naar buiten. Samen met de band. Spanning brengen, in de muziek, in het optreden. Het publiek constant op het verkeerde been zetten, op een prettige manier. En dat samen maakt BRUNO verrassend avontuurlijk.
André de Bruijn: zang, bas en toetsen
Gijs Wams: gitaar en zang
Inge van der Venne: toetsen
Paul de Bruijn: drums, electronics en zang

Gegevens

Datum:
september 4
Tijd:
21:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *